dsc05500

WERELDS

met een gouden randje

Als een wereldreiziger het beste van, niet twee, maar al jouw interieur werelden versmelten tot één prachtig en uniek interieur waarin je helemaal jezelf kunt zijn. Zouden we dat niet allemaal moeten doen?

dsc05495

Eclecticisme: de beste stijlelementen pakken uit alle interieurstijlen die jij gaaf vindt. Als je bekend bent met deze stijl denk je misschien al snel aan een gezellig vol interieur met een vintage randje. In deze set is gekozen voor een rustig interieur waarbij verschillende stijlen heel subtiel met elkaar versmelten.

– Terug naar de basis
Voor een eclectisch interieur biedt een rustige basis het perfecte uitgangspunt waar jij vervolgens los kunt gaan binnen de stijlen die jij maar wilt. Een basis met witte en zwarte muren met een egaal grijze vloer, zoals in deze set, is daar een mooi voorbeeld van. Dat betekent overigens niet dat je geen kleur kunt gebruiken, maar ga hierin subtiel te werk. We willen een mooie balans van verschillende stijlen en bepaalde stijlelementen, geen weerspiegeling van jouw verzamelwoede.

– Materialen en texturen
In deze set heeft de chique uitstraling de overhand en zijn alle verschillende stijlinvloeden er heel subtiel in verwerkt. Kijk maar naar de industriële invloeden die je terugziet in het metalen onderstel van de eettafel en eetkamerstoelen. De etnische invloeden van de houten sidetable en accessoires. En de landelijke invloeden die je terugziet in de grote elementen.

– Een verzameling, geen rommel
Iets wat je niet direct terugziet in deze set, maar in het echte leven niet mag ontbreken, is voldoende opbergruimte.
Elk interieur heeft opbergruimte nodig en een eclectisch interieur zeker. Opbergruimte hoeft overigens niet altijd in de vorm van een dichte kast te zijn. Het kan ook een boekenkast zijn waarin jij je verzameling boeken prachtig in presenteert.

– Samenhang
Als je verschillende stijlen met elkaar mengt is het belangrijk dat je wel een bepaald soort samenhang creëert. In dit geval zorgen de gouden accessoires en het kleurenpallet voor de samenhang in de set.
Je ziet het goud terugkomen in onder andere de verlichting, kandelaren en spiegels. Je kunt ook samenhang creëren door vast te houden aan bepaalde materialen.

Style items

210012_1

By-Boo | Faisan – gold

200202_1

By-Boo | Walker – gold

210125

By-Boo | Halo

210082

By-Boo | Archtiq – bronze

indische-salontafel

Mattz | Indische salontafel

pinterest-werelds
mailing
Recent Posts
Translate