by-boo-blog-natural-beige

Natural Beige 

In de haast van het dagelijks leven en het nieuwe normaal waardoor iedereen meer tijd thuis doorbrengt kan een rustig en sereen interieur geen kwaad. Heerlijk tot rust komen en opladen op de plek waar jij je het fijnste voelt. En dat dan ook nog in één van de hotste trends van het moment, de kleur beige. In deze set laten wij je zien hoe je deze trend toepast, en er in een handomdraai een tijdloze look van maakt.

Inspiratie

Vormen

Een afgerond verhaal. Zo’n lichtgrijze betonlook vloer als basis vraagt om de nodige zachtheid in de aankleding van de ruimte. Dat kun je niet alleen doen met kleuren en materialen, maar ook met vormen. Voor de oplettende kijker: rechttoe rechtaan zit er in deze set bijna niet bij. Door afgeronde en organische vormen krijgt het interieur een extra zacht randje.

dsc013466

Kleurgebruik

Liefde op het eerste licht. Is dit interieur helemaal jouw smaak? Dan kunnen we vaststellen dat je wel van een beetje licht houdt. Voor de kleuren in deze set is namelijk gekozen voor alles tussen off-white en bruin in. Dat zorgt voor een onwijs breed palet aan beige en bruine tinten waarmee we ton sur ton aan de slag gingen. Dat klinkt alleen al chique! Eigenlijk betekent het gewoon tint op tint en gebruik je verschillende tinten van eenzelfde kleur. Wordt dat niet saai? Absoluut niet! Het zorgt voor een rustig en stijlvol effect. Elke keer weer ontdek je iets nieuws in dit interieur, best spannend eigenlijk! Voeg daar wat gouden accenten aan toe voor net dat beetje extra sprankel.

dsc01414

Materialen

De kleur beige is een trend die je vast niet ontgaan zal zijn. Helaas gaan trends weer over, soms sneller dan je zou willen. Maar voeg je nou natuurlijke materialen toe aan je interieur dan wordt het ineens tijdloos.
In deze set is gekozen voor onder andere hout, pluimen, touw en koraal. Die laatste is natuurlijk namaak, wij houden net zoveel van de natuur als jij. En als je goed naar de stoffen in deze set kijkt zie je onwijs veel afwisseling. Van een grove stof op de eetkamerstoelen tot een fluweelachtige ribstof op de bank. En van een faux fur plaid tot een wollen vloerkleed. Stuk voor stuk met een 100% knuffelgehalte.

dsc01364

Style items

210083

By-Boo | Mastic

95611

Eleonora | Charissa – beige

192120

By-Boo | Nimbus – natural

210063

By-Boo | Coscina – white

95590

Eleonora | Santos – beige

210052

By-Boo | Sleek – gold

95600

Eleonora | Tabassum

pinterest-mobiel
mailing
Recent Posts
Translate