schermafbeelding-2021-07-27-om-08.34.52

Caffè Latte

Naar verluid werd koffie ontdekt in Ethiopië. Deze ontdekker zijn wij voor eeuwig dankbaar. Van een koffierecept met lekker veel melk in de ochtend tot een espresso na het eten. En wat dacht je van alle hippe koffiebarretjes met zelf gebrande bonen, latte art en de heerlijkste (ijs)koffies? We vonden het tijd om eens een interieur aan dit overheerlijke drankje te wijden.

Uitgangspunt

De bruin- en zwarttinten van koffie in combinatie met de nodige melk is uitgangspunt voor deze set, kortom een overheerlijke caffè latte in een Bohemian jasje. Waar in een latte de melk zorgt voor het gewicht, is dat in deze set juist het volle bruin. Zwart zorgt, net als koffie, voor een goede vleug pit.

Wat een traktatie!

dutch-interior-bohemian

Doel

Met caffè latte is de toon gezet. Het kleurenpallet en de gewichtigheid staan. Daarbinnen kiest styliste Annebeth voor een rijke materialenmix  met onder andere jute, keramiek, metaal, grove stoffen en hout. Annebeth: “Wanneer je binnen dezelfde kleurtonen blijft is het juist leuk om lekker af te wisselen en te combineren met materialen. Dit voorkomt dat het interieur saai wordt omdat er te weinig gebeurt.”. In haar materiaalkeuze kiest ze bewust voor de nodige aardse materialen. Deze zijn rustgevend, natuurlijk en organisch, en geven het interieur op een speelse manier de nodige rust mee.

by-boo493

Meubels

De meubels in deze set blijven allemaal in het aardse kleurenpallet maar zijn enorm afwisselend in de materiaalkeuze. Boekenkast Eddy, gemaakt van mango hout, biedt het perfecte podium voor mooie accessoires die jouw interieur eigen maken. Zo heb je een centrale plek waardoor er als het ware één grote eyecatcher ontstaat en voorkom je dat het rommelig wordt. Eetkamerstoel Lynn houdt het geheel lekker luchtig en zorgt voor de nodige zachtheid in de set. Met haar grove stof is ze helemaal on-trend en comfy tegelijk. Ideaal ook met die armleuning! Heb je net iets minder ruimte aan tafel? Ga dan voor Lynn zonder armleuning.

Annebeth

Style items

210034

By-Boo | Bermo – light grey

210111

By-Boo | Dainty – taupe

95572

Eleonora | Lynn – beige

210100

By-Boo | Ramas – black

210011

By-Boo | Bilo – black

210108

By-Boo | Dax – grey

403455a

Mattz | Mand

pinterest-caffee-latte-mobiel
mailing
Recent Posts
Translate