6x organische vormen voor een zacht en vriendelijk interieur

organische vormen in een interieur.

In de blog Trendrapport najaar 2022 kwamen organische vormen al duidelijk naar voren als pijler in de interieurtrends van het najaar 2022. Ook in 2023 omarmen we een organisch interieur. En daar is ook genoeg reden toe. Na de blog Travertin Tafels delen we in deze blog 6x organische vormen in je interieur. 

Organische vormen maken je interieur namelijk zacht en vriendelijk. Ze geven je interieur een positieve associatie. Je brein heeft namelijk een positieve associatie met vormen afkomstig uit de natuur. Zo associëren we organische vormen met comfort, plezier en spontaniteit. Maar ook met de natuur, beweging en creativiteit. Genoeg reden dus om je interieur vol te stoppen met organische vormen. Met de volgende items van Eleonora en By-Boo creëer je in een handomdraai een interieur vol organische vormen.

1. By-Boo hanglamp Sola

Maak een groot gebaar met de Sola lampen en geef je interieur een natural feel. De kap van Sola is organisch gevormd als een grote zonnehoed, waar de zon onderdoor schijnt en over je interieur glooit. Deze prachtige hanglamp is gemaakt van Moonj grass en is daarmee 100% natural. De Sola hanglampen van By-Boo online bestellen? Vind ze online.

By-Boo hanglamp Sola-natural

2. Een organische vorm eettafel

Met een organische vorm eettafel zet je direct de toon voor een zacht en vriendelijk interieur. Eleonora brengt dit najaar een prachtige reeks tafels in een peanut organische vorm, gemaakt van mangohout. Deze reeks tafels heet Jodi en komt in een eettafel in twee maten en een bijpassende salontafel. Beide tafels zijn verkrijgbaar in bruin en zwart. Vooral met de bruine variant leg je de nadruk op een natuurlijk interieur. De vorm, kleur en het materiaal zijn geïnspireerd op de natuur. Een triple win dus! De Jodi Eettafels en Jodi Salontafels van Eleonora vind je hier.

Organische vormen voor je interieur. Bruine organische eettafel Jodi en zwarte salontafel Jodi van Eleonora.

3. By-Boo spiegels Gem, Trinity en Moku

Bekijk jezelf eens in deze organisch gevormde spiegels. Zonder lijst, voor een minimalistische look, in een set van 3 voor een speels effect of met een houten lijst voor een fijne warme uitstraling. Ze hebben één ding gemeen en dat is dat ze perfect passen in een natuurlijk en vriendelijk interieur.

4. In een handomdraai een organisch interieur

Pak jij het liever iets subtieler aan? Dan zijn organische woonaccessoires echt wat voor jou. En je zult zien dat je met slechts een aantal items toch een grote verandering kunt maken. In de najaarscollectie van By-Boo zien we organische vormen op vele manieren terugkomen. We hebben er hieronder een paar voor je geselecteerd. Yoko is een gave wanddecoratie met een natuurlijke look. Dat zit hem niet alleen in de organische print, maar ook in de houten lijst en het gespannen touw waarop de print is gedrukt.
Met de Gibs tafellampen haal je dubbel veel sfeer in huis. Naast de organische vorm en het warme hout haal je met Gibs ook nog eens hele fijne sfeerverlichting in huis (met het juiste filament natuurlijk).
Ook de Arc vaas is er één die helemaal past in een organisch en natuurlijk interieur. Niet alleen de vorm is organisch, deze vaas is ook nog eens handgemaakt van een ecomix van papierpulp, kalk en natuurlijk bindmiddel.

dsc04880

5. Een organische vorm vloerkleed is de oplossing

Organische vloerkleden zijn top. Ze doorbreken namelijk de rechte opstelling in de zithoek. Ook is een vloerkleed met organische vorm ideaal voor de woonkamer met een lastigere opstelling. Denk aan een woonkamer waar een wand schuin wegloopt waardoor je de bank ook schuin hebt staan. Een vloerkleed met organische vorm is de oplossing! Je gebruikt het vloerkleed namelijk als verbindende factor die alle meubels in de zithoek samenbrengt.

6. Organische sferen

Last but not least. Met een prachtig interieur vol organische vormen en invloeden uit de natuur verdien jij het uiteraard om van je interieur te genieten vanuit je luie stoel in organische sferen. En met fauteuil Sharon krijg je nog een 360 graden view ook. Sharon is namelijk een draaifauteuil, uitgevoerd in een warme bouclé stof. Ze is verkrijgbaar in de kleuren beige, grijs, bruin en zand. Sharon online bestellen? Klik hier.

Nog meer organische vormen

Recent Posts
Translate