MAKES A HOME

By-Boo is niet zomaar een stevig, oer-Hollands interieurmerk uit 2013. By-Boo is anders. Onderscheidend. Eigenwijs. Verrassend. By-Boo laat zich duidelijk niet plaatsen in een vastomlijnd hokje. Ja, wij haken in op actuele woontrends (en snel ook), maar geven er altijd nèt even een andere draai aan. We durven vol overtuiging te kiezen voor opvallende woonstijlen en gave woonitems, die gaan om gevoel, puur lef én inspiratie. Met onze bijzondere en sfeervolle woonaccessoires maak je je interieur volledig compleet. Ofwel, By-Boo, Makes a Home!

Dus of het nu gaat om die unieke Bohemian wallhanger, de zwarte industriële tafellamp, die gekke stalen tor op pootje, dat geprinte exotische kamerscherm van bamboe, een stapel kleurrijke kussens óf een mosgroene fluwelen lounge chair; By-Boo weet áltijd weer te verrassen. Eergisteren. Gisteren. Vandaag. Morgen. En in de toekomst

SHOWROOM

Wil jij By-Boo ervaren en je helemaal laten inspireren op interieurgebied, kom dan langs in onze showroom. Samen met de merken Eleonora, Mattz en Sevn voorzien we jou van ruim 4.500 m2 aan wooninspiratie. Vanaf 28 april zal onze showroom weer toegankelijk zijn voor bezoekers (maximaal 2 personen per bezoek). Wij vragen de bezoekers om de regels van het RIVM nauwkeurig op te volgen. Dit voor uw gezondheid en van onze werknemers.

– Houd 1,5 meter afstand tot elkaar

– Heeft u verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging vanaf 38 graden Celsius? Blijf thuis

– Was uw handen (wij zorgen voor voldoende desinfectie middelen), schud geen handen en hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog.

Heb jij jouw droominterieur kunnen samenstellen? Dan verwijzen we je naar jouw dichtstbijzijnde dealer.

Aangepaste openingstijden:
Maandag 08:00-17:00
Dinsdag 08:00-17:00
Woensdag 08:00-17:00
Donderdag 08:00-17:00
Vrijdag 08:00-17:00
Zaterdag 10:00-17:00
Zondag GESLOTEN