sweetsoft

Fris jouw interieur op met de sweet & soft look van By-Boo en je kunt er all year long tegenaan! Door de zachte kleuren en ronde vormen, afgewisseld met zwarte en groene accenten waan je je in een zee van rust. Voeg daar zachte stoffen en natuurlijke materialen aan toe en de cirkel is rond. Door voor een zachte bank met ronde vormen te gaan zet je meteen de toon voor deze look. Wissel dit af met luchtige meubels zoals de salontafel en kast. Zo houd je het geheel in balans.

KLEURENSCHEMA

een lichte basis met groene en zwarte accenten

Met dit zachte en natuurlijke kleurenpallet met zandtinten, groen en zwart, waan je je door de duinen tijdens een zachte lentedag. Door de groene en zwarte accenten is dit een look die zowel in het voorjaar als het najaar jouw interieur laat leven. Er ontstaat meer warmte als je dit pallet mixt met verschillende bruin- en zandtinten. Maak het kleurenpallet af door er jouw eigen dosis goud aan toe te voegen en je hebt de perfecte combinatie met natuurlijke tinten en een luxe uitstraling.

kleurenpallet-sweet-soft
by-boo376

MATERIALEN & VORMEN

mood-sweet-soft

Natuurlijk & Zacht

In de basis kiezen we in deze set voor zachte en natuurlijke materialen. Met de afwisseling van zachte stoffen met natuurlijke materialen zoals marmer en metaal mix je twee tegenpolen die verrassend goed met elkaar gaan. De materiaalkeuze in deze set zorgt er dan ook voor dat het geheel tot leven komt.

Oneindig rond

In dit interieur is weinig ruimte voor rechtlijnigheid. In deze ruimte staan juist organische en ronde vormen centraal. Van de bank tot de kast en van de salontafels tot de accessoires, alles in dit interieur is oneindig rond. De zachte stoffen accentueren de ronde vormen waardoor er echt eenheid ontstaat in dit interieur.

STYLING TIPS

#1

Contrast is in deze set key. Zet voor die zachte bank luchtige salontafels met een natuurlijk blad. Kies voor een set salontafels of een groter item om de zithoek in balans te houden.

#2

Durf verschillende lichte kleuren te combineren, dit houdt het spannend. Denk bijvoorbeeld aan een lichte bank met een licht vloerkleed die net een tint van elkaar verschillen.

#3

Kies voor een touch of gold om jouw interieur net dat luxe gevoel te geven. Kies bijvoorbeeld voor wat gouden accessoires, kaarsen of een subtiel bijzettafeltje.

Recent Posts