header-pastel

Wil je een beetje kleur in huis, maar ben je niet zo van de heftige kleuren, dan zijn pastel tinten echt wat voor jou! Ze zijn kleurrijk, zacht, maken je vrolijk en passen helemaal bij het voorjaar en de zonnige dagen van het jaar.

5 x PASTEL IN HUIS

1. Pastel op de muur
Dit is misschien even een middagje werk, maar het resultaat is groots. Met pastel op de muur zijn de opties eindeloos. Ga voor een hele muur in één kleur, maak een compositie met vakken of combineer pasteltinten met elkaar.

2. Zacht pastel, letterlijk
Een heerlijk zacht vloerkleed in pastel kleur is zowel zacht voor je voeten als zacht voor het oog. Neem nou Mason, met die beige basis past hij helemaal in de trends van nu. En met die oranje accenten brengt hij ook nog eens een subtiele dosis kleur in je interieur. Mason is verkrijgbaar in rond en rechthoekig, dus voor ieder wat wils.

206150

Mason – round 200 cm Ø

3. Een accessoire wissel
Dit is misschien wel de snelste manier om snel een groot resultaat te behalen: een accessoire wissel. Vervang je donkere accessoires door vrolijke items zoals vazen in getint glas, lekkere frisse witte accessoires en een vrolijk plaid.

4. Om te kussen
Wissel je kussens om in de zithoek en je zithoek heeft meteen weer een hele andere uitstraling. Mix en match erop los met verschillende kleuren en prints of ga voor eenheid en rust in een ton sur ton look met kussens waarbij je binnen dezelfde tint blijft.

5. Trinity
Deze laatste heeft niet per se iets te maken met pastel. Maar de organische vormen van de spiegels passen met hun zachtheid heel mooi bij het zachte van de pastels. Daarnaast hebben de spiegels geen lijst waardoor ze extra zacht zijn en makkelijk blenden met verschillende stijlen en kleuren.

by-boo481
by-boo479
Recent Posts