Wooninspiratie voor een retro interieur

retro-woonkamer

Er was eens… een tijd waarin alles beter was. Zonder ‘toen’ ook daadwerkelijk mee te hebben gemaakt is dat toch het gevoel dat het bij je oproept als je aan een interieur van vroeger denkt. Geen wonder dat een retro interieur, geïnspireerd op toen, zo razend populair is en blijft. Warm en knus met ruimte voor creativiteit en een persoonlijke touch. Zo’n thuis waar altijd zoete inval is en de televisie plaatsmaakt voor een ouderwets gezellige spelletjesavond. Een thuis waar het draait om elkaar en samen zijn. So let’s go retro. Hier vind je wooninspiratie voor een retro interieur.

“Zo’n huis waar het altijd zoete inval is”

ronde eettafel met bruin glazen blad met daarin eetkamerstoelen in ribstof met boven de tafel 3 ronde lampjes.

Deze materialen roepen retro

Warm hout, bruin gekleurd glas en stoffen met texturen zoals rib en bouclé zorgen voor een knusse basis. Creativiteit zie je binnen Retro Repeat vooral terug in grafische patronen op behang of zoals in deze set in art prints. Ook ronde vormen zijn typerend in deze stijl en zorgen voor gezelligheid. Ga jij all-in met een retro interieur? Laat dan je plafond niet onbenut. Verf je plafond in een bruintint of kies voor behang met een houtlook of grafische print. En last but nog least, verreik jouw retro interieur met grote groene kamerplanten. Ps. Deze heerlijke draaifauteul met design retro look & feel heet Guus en is van Sevn.

Vind deze kleurrijke woonaccessoires online

Meer Retro wooninspiratie

Al druk aan het pinnen voor een Retro interieur? Bekijk dan ook dit Retro Pinterest bord eens vol retro meubels en woonaccessoires van By-Boo en onze andere merken Eleonora, Urban Cotton en Sevn.

blog-retro-by-boo
Recent Posts
Translate