Travertin tafels

3x Travertin treasures waar je hart sneller van gaat kloppen

Beige hoekbank met set van 3 salontafels in organische vormen, Mari van Eleonora, gemaakt van travertin en hout.

Tijdens Maison & Objet Parijs, één van de toonaangevende interieurbeurzen binnen Europa, zagen we het eerder dit jaar al wel voorbijkomen. Maar afgelopen september kon je er gewoon niet omheen: Travertin tafels. Deze beige gekleurde steensoort is het broertje van de natuursteen marmer en is een echte musthave in je interieur. In deze blog delen we 3 series met salontafels, bijzettafels en tafels uit de najaarscollectie 2022 van Eleonora. Het complete Trendrapport najaar 2022 lees je hier.

1. Eleonora travertin tafel Aime

Met dit pareltje, genaamt Aime, ga je all the way. Bij de reeks van 3 tafels, bestaande uit een salontafel, bijzettafel en tafel zijn namelijk zowel het blad als de kolompoot van travertin.

De salon- en bijzettafel spreken redelijk voor zich, maar die laatste verdient een korte uitleg. De grootste van de drie is namelijk een echte alleskunner. Tafel Aime gebruik je bijvoorbeeld als compacte bistrotafel of statement tafel met een prachtige eyecatcher erop. Maar we zien de Aime tafel met een diameter van 70cm en totale hoogte van 75cm ook al voorbijkomen als nachtkastje. Vind tafel Aime van Eleonora online

Eleonora bijzettafel Aime van Eleonora

2. Eleonora travertin salontafel Mari

Met Mari tik je met 1 tafel meteen 3 verschillende interieurtrends aan. Met zijn organische vorm past Mari perfect in de trends met zachte vormen. Het mixen van materialen is ook een interieurtrend die je vast niet is ontgaan. En last but not least, travertijn. Deze beige steensoort is de prachtige opvolger van zijn natuurstenen broertje marmer.

Mari is verkrijgbaar in 3 formaten. Officieel zijn het twee salontafels en één bijzettafel, maar koop je ze alle drie vormen ze samen ook een prachtig centerpiece in de zithoek. Vind de Mari tafels van Eleonora online.

Travertin tafelblad van salontafel Mari van Eleonora.
Eleonora salontafels Mari

3. Eleonora travertin bijzettafel Travis

Bijzettafel Travis is eigenlijk een mooie combinatie van de andere tafels in deze blog. Als je de kolompoot en de simplistische vormen van Aime en de mixed materials van Mari  met elkaar combineert krijg je Travis. Een wat rechter en stoerder design, dat toch een bepaalde zachtheid uitstraalt. Dat komt doordat de hoeken van zowel het tafelblad als de kolompoot zijn afgerond. Travis, uit de najaarscollectie van Eleonora, komt in een set van 3 variaties waarvan twee bijzettafels en één salontafel. Vind de Travis tafels van Eleonora online.

Salontafel Travis – Eleonora
Recent Posts
Translate