The Home Style Club – Make-overs

blog-22

In de YouTube-serie van The Home Style Club zie je hoe ze, in samenwerking met een stijlicoon, een make-over verzorgen voor een dierbaar persoon. In deze blog bespreken we de make-over en lichten we toe welke van onze artikelen hiervoor zijn gebruikt.

Aflevering 1 – JAPANDI MEETS COTE D’AZUR

blog-the-home-style-club-12

In deze aflevering van The Home Style Club, verrast Michelle haar moeder met een nieuwe slaapkamer in een mix van Côte d’Azur en Japandi stijl. Deze aflevering is extra speciaal voor Michelle omdat haar moeder ernstig ziek werd tijdens haar zwangerschap. Daarom verplaatst ze de slaapkamer naar een plek in huis die makkelijker te bereiken is. Zo maakt Michelle een liefdevol gebaar door een gezellige en mooie plek voor haar moeder te maken in deze lastige tijd.

Voor de slaapkamer make-over combineert Michelle rustige groentinten en warme houttinten met zachte roze en blauwe accenten. Deze keuzes zijn geïnspireerd op de natuurlijke pracht van de Côte d’Azur en de simpele Japandi-stijl. Dit kleurenpalet maakt de kamer ontspannend, fris en toch warm, ideaal om een comfortabele en rustige plek te maken.

Aflevering 2 – VAN WIT NAAR WAUW

blog-21

In de nieuwste aflevering van de YouTube-serie van The Home Style Club was het Doortje’s beurt om een slaapkamer op te knappen. Na Michelle’s emotionele make-over voor haar moeder, besloot Doortje een project aan te pakken dat haar nauw aan het hart lag: de slaapkamer van haar vrienden Lisanne en Koen. Doortje had al het hele huis onder handen genomen, en nu was de slaapkamer als laatste aan de beurt.

Voor de make-over van Lisanne en Koen’s slaapkamer, koos Doortje voor een kleurenschema dat warmte en gezelligheid uitstraalt, met een eigenzinnige twist. Ze begon met een basis van zacht roze/peach voor de muren en het plafond, wat zorgde voor een warme en uitnodigende sfeer. Daarna voegde ze aan één muur een donkerdere, warme kleur toe voor contrast en diepte. Het behang achter het bed, met kleurrijke en levendige patronen, gaf de kamer extra warmte en een unieke stijl.

Aflevering 3 – VAN KOEL NAAR KNUS

blog-33

Deze keer nam Michèle de taak op zich om de woonkamer van haar goede vriendin Jorien een complete make-over te geven. De uitdaging was om warmte en sfeer toe te voegen aan een ruimte die voornamelijk koele kleuren had.

Michèle koos voor Jorien’s woonkamer een kleurenschema dat de koele tinten aanvulde met warmte, door subtiele kleuren op het plafond en levendige accenten op de muren te gebruiken. Ze gebruikte een warme terraroze voor een opvallend accent, samen met neutrale kleuren zoals licht roze/peach op het plafond en een diepe kersenkleur rond de ramen. Deze mix bracht de koele basis en de warme toevoegingen in evenwicht, wat resulteerde in een gezellige en stijlvolle industriële chique woonkamer.

Aflevering 4 – TINY HOUSE

blog-41

Dit keer was het Marrit’s beurt om een tiny house om te toveren van een kale ruimte naar een kleurrijk en knus thuis, met carte blanche van de eigenaars die van haar levendige stijl houden. Het project startte met een binnenruimte die alleen gestuukte muren en een betonnen vloer had, klaar om te worden getransformeerd met een focus op comfort, warmte en het maximaliseren van het prachtige uitzicht.

Marrit koos voor het tiny house een kleurenschema dat de ruimte in een levendig en warm thuis zou veranderen. Ze begon met een basis van roze, rood, en paars, waardoor de ruimte meteen een persoonlijke en energieke vibe kreeg. De eyecatcher werd een muur in een diep roze kleur die de toon zet voor het hele interieur. Dit palet van warme, uitnodigende kleuren, gecombineerd met strategisch geplaatste neutrale tinten, maakte het tiny house tot een dynamisch en gezellig thuis.

Fotografie: Lotte van Uittert

Recent Posts
Translate