Zo geef je jouw huis een warme make-over

Sfeer make-over 1

Foto: Lotte van Uittert

Zin om je huis een make-over te geven maar geen idee waar je moet beginnen? En hoe breng je die gezellige warmte en sfeer weer terug in je huis? Geen zorgen, wij hebben de oplossing! In deze blog laten we je zien hoe je met slechts een paar items je huis kunt veranderen in een ware oase van gezelligheid. Van knusse zithoekjes tot wanddecoratie en verlichting, we delen handige tips en trucs om elke ruimte tot leven te brengen.

Het gebruik van warme kleuren vormt de basis voor een uitnodigende en comfortabele ambiance. Door te kiezen voor tinten zoals terracotta, mosterdgeel en diepe houttinten, creëer je een warme omgeving die gezelligheid uitstraalt.

Textuur toevoegen

Textuur toevoegen is essentieel om je interieur tot leven te brengen. Combineer verschillende texturen zoals zachte kussens, gebreide dekens, natuurlijke houten meubels en glossy accenten. Dit creëert diepte en geeft je ruimte direct een uitnodigende uitstraling. Neem bijvoorbeeld onze Vista poef in de warme terracotta uitvoering, die perfect past bij deze textuurrijke benadering. Deze poef voegt niet alleen een interessante textuur toe aan je interieur, maar biedt ook een comfortabele en stijlvolle zitplek.

By-Boo1100_240076_240018.jpg

Verlichting

Speel met licht voor de juiste sfeer. Gebruik warme, gedempte verlichting zoals tafellampen, vloerlampen en kaarsen voor een gezellige ambiance, vooral ‘s avonds. Bijvoorbeeld, de jute Cirque hanglamp voegt een vleugje stijlvolle charme toe, terwijl onze nieuwste toevoeging, de glossy kandelaar Cube in de warme mosterdkleur, een eigentijdse flair brengt naar elke ruimte.

Met deze items creëer je de perfecte sfeer 

Vaak zijn er maar enkele items nodig om je huis het gevoel van een mega make-over te geven. Kijk hieronder naar de must-haves voor jouw make-over!

“MAAKT JE HUIS, THUIS”

Persoonlijke Touches

Voeg persoonlijke elementen toe aan je interieur, zoals fotolijsten, kunstwerken of souvenirs van je onvergetelijke reizen, en vergeet niet om een paar groene planten toe te voegen om je huis tot leven te brengen. Op deze manier maak je van je huis een warm en gastvrij thuis, helemaal in jouw stijl.

Foto: Lotte van Uittert

Een visueel stappenplan nodig?

Wil je graag zien hoe de HomeStyle Club in samenwerking met Michele een complete make-over uitvoert, inclusief het gebruik van onze artikelen? Bekijk dan zeker deze video!

Recent Posts
Translate