M&O

Met By-Boo & Eleonora

stand

Maison & Objet Paris. Eén van de toonaangevendste beurzen als het gaat om trends in de interieurwereld. En wij waren erbij met twee van onze merken, Eleonora en By-Boo. Tijdens deze beurs brachten we een stukje van ons Experience Center naar Parijs en daarmee een stuk dichter bij veel van onze internationale klanten. Het ideale moment dus om mensen te ontmoeten, onze merken te presenteren én niet te vergeten: het ideale moment om trends spotten. In de komende weken nemen we je uitgebreid mee in de trends die komen gaan en hoe je die terugziet in onze merken. Maar eerst een paar winnaars binnen onze stand.

1. Tapijt aan de muur

De trend van stof aan de muur zien we al enige tijd voorbijkomen. Tijdens afgelopen beurs kwam deze trend heel mooi samen met de trend van 3D kunst aan de muur. Namelijk met gave vloerkleden met 3D prints. En die legden we dan voor de verandering niet op de grond, maar hingen we aan de muur.

Maison & Objet Paris 03-2022
220205

Maze – beige

220081.jpg

Faune – beige

220209.jpg

Sunburst – off-white

2. Goed teamwork

De salontafels Neno en Moos blijken een combinatie die erg in de smaak valt. Beide tafels hebben de vorm van een driehoek met afgeronde hoeken, een soort plectrum. Neno is van glas en heeft een marmer look. Moos heeft een zwart eiken blad. Een mooie materialencombinatie met speelse vormen die chic is met een stoer randje. Houd je van contrast? Dan is Neno – wit echt wat voor jou. Voor meer eenheid kies je Neno in het zwart. Neno en Moos zijn er trouwens in 3 maten (Eleonora).

dsc02037

3. Servies

Nieuw in de By-Boo familie is Tableware, oftewel servies. Deze nieuwe productcategorie bleef dan ook zeker niet onopgemerkt en valt goed in de smaak. Enerzijds de serie Bubble, die bestaat uit glazen en schaaltjes. Bubble is gemaakt van mond geblazen glaswerk met allemaal kleine bubbeltjes erin. Anderzijds hebben we de serie Daze. Een reeks met drie borden, 3 kopjes en 3 schaaltjes. Ook gecombineerd zijn Daze en Bubble twee echte smaakmakers aan tafel.

by-boo661
by-boo653

4. Bronzen verlichting | Carbo

Waar alle kranen, deuren en kozijnen voorheen, en nu nog steeds, in zwart metaal moesten zie je daar nu ook veel variaties op. Brons is bijvoorbeeld een kleur die je steeds meer terugziet en mooi meekleurt met donker hout. De Carbo hanglamp in brons is daar een mooi voorbeeld van. Meerdere Carbo hanglampen gegroepeerd met kleine hoogteverschillen stalen de show.

parijs-ss22_36

5. Remi

Deze reeks bestaat uit een kabinet kast, dressoir en tv-meubel verkrijgbaar in donkerbruin en zwart hout. Op de stand in Parijs kozen we voor de drie kasten in het zwart, zoals op de foto hierboven. De latjes en afgeronde hoeken geven hem een retro look, maar door het zwart blend Remi zich ook makkelijk in een stoer of chic interieur. In de stand kozen we voor een chique look. De Remi kasten zijn pareltjes uit de nieuwste collectie van Eleonora.

95664

Remi
TV-meubel – bruin

95666

Remi
Kabinet – bruin

95662

Remi
Dressoir – bruin

CHAT-CHAT-CHAT

WIL JE WETEN WAAR JE DEZE ITEMS KOOPT? ONLINE OF BIJ JOU IN DE BUURT? NEEM DAN CONTACT OP VIA ONZE FACEBOOK CHAT.

Maison&Objet 2022 | Official After Movie

Recent Posts
Translate