Deze woonaccessoires met kleur wil je niet missen

Woonkamer met kleurrijke woonaccessoires

Bont & blauw, of groen, of lila, of confetti met allerlei kleuren in de mix. Dit voorjaar is een uitgesproken interieur vol kleur in de hoofdrol de perfecte tegenhanger van een rustig beige interieur. Een fris tegengeluid dat een vrolijk gevoel oproept. En dat dan elke keer dat je de ruimte binnenstapt weer. Dat wil toch iedereen? Ga voor een witte basis met knalkleuren en bijzondere vormen die de show stelen. Of ga voor een mix aan beige en pasteltinten voor een kleurrijk maar zachter geheel. Deze woonaccessoires met kleur wil je niet missen.

Bont & blauw

Blauw is toch wel de meest uitgesproken kleur van het stel en daardoor niet voor iedereen. Maar is ie wel voor jou? Dan maak je een lekker bold statement waar je veel vrienden en familie mee zult verrassen en verblijden. Kies voor een lichte basis, zodat je los kunt gaan met blauwe woonaccessoires als een kunstenaar op een leeg canvas. Blauwe woonaccessoires in bijzondere vormen zijn bijna een soort kunstobjecten met een artistiek randje. Zo maak je van jouw woonkamer een waar museum. Alle blauwe artikelen uit deze blog vind je hier.

Giga-groen

Groen is zo’n kleur die het altijd goed doet. De kleur doet denken aan, je raadt het al, de natuur en brengt daardoor allerlei positieve associaties met zich mee. Het staat fris, werkt kalmerend en nodigt uit tot ontspannen. Een tijdloze kleur om geen genoeg van te krijgen. Reden genoeg dus om eens lekker uit te pakken met deze evergreen kleur. Groen leent zich er ook onwijs goed voor om met verschillende tinten groen te werken. Keuzestress is dus niet nodig, want je kunt gerust voor meerdere tonen groen gaan. Graag zelfs, dat maakt het geheel speels en interessant. Alle groene artikelen uit deze blog vind je hier.

Groene tafellamp met groen metalen voet en lampenkap met groen gespannen touw op witte pilaar.
Blauwe ronde bijzettafel op gedraaide poot met daarop set van 3 blauwe kandelaars met blauwe dinerkaarsen erin.

“COLOUR POP”

Lief lilac

Hou je van kleur, maar zijn knalkleuren niet helemaal jouw ding? Dan zijn pasteltinten jouw way to go. De kleur lilac gaat door zijn zachtheid perfect met zachte materialen en organische vormen. Dit is dan ook een hele makkelijke manier om kleur toe te voegen in een compleet en veel gezien ton-sur-ton beige interieur. Lilac woonaccessoires mix je trouwens ook goed met andere kleuren zoals roze, blauw, geel of groen. Kies voor pasteltinten als je meer kleur wil toevoegen maar het geheel wel zacht wil houden. Alle lilac artikelen uit deze blog vind je hier.

Vind deze kleurrijke woonaccessoires online

Nog meer Bont & Blauw wooninspiratie

Al druk aan het pinnen voor een frisse wind door je interieur? Bekijk dan ook dit Bont & Blauw Pinterest bord eens vol statement woonaccessoires uit deze blog. De modulaire bank in deze blog heet trouwens Veronique en is van het merk Sevn. Je leest alles over Veronique in deze Sevn-blog.

Pinterest bord Bont en Blauw.
Recent Posts
Translate