16 Slow Living woonaccessoires

Eetkamer met organische houten eettafel, beige ronde eetkamerstoelen en organische woonaccessoires in Slow Living woonstijl.

Een Slow Living interieur. We love it. In een interieur vol aardetinten, organische vormen en natuurlijke materialen creëren we een oase van rust (zonder dat het saai wordt). Geïnspireerd op een Wabi Sabi lifestyle moet thuis de plek zijn waar je kunt onthaasten en even niets moet. Als het gaat om woonaccessoires in een Slow Living interieur dan zien we materialen als gekleurd glas en hout, maar ook moonj grass en papier-maché voorbijkomen. Weten welke woonaccessoires passen in deze woonstijl? Lees dan snel verder en bekijk de 16 Slow Living woonaccessoires.

Minimalisme

Voorkom een overdaad aan spullen in huis om het geheel rustig en vooral rustgevend te houden. In veel gevallen zit hem dat in woonaccessoires. Een ideale regel om een overdaad aan spullen te voorkomen is een nieuw item erin, een ander item eruit. En dan bedoelen we niet meteen de deur uit, maar gewoon tijdelijk uit het zicht.

Off-white tafellamp in papier-maché op zwart dressoir met lades met erboven organisch beige wanddecoratie.
Twee beige kandelaars met bruine kaarsen op ronde houten salontafel in Slow Living woonstijl.
Beige glazen windlicht in bruin houten vakkenkast.

‘Met deze duurzame tip
word je interieur nooit saai’

Stoelendans met woonaccessoires

Doe ook eens een stoelendans met je woonaccessoires of meubels door ze een nieuwe plek te geven. Trek bijvoorbeeld alle woonaccessoires van hun plek, zet ze op de eettafel, en geef alles daarna een nieuwe plek. Houd je wat over? Zet dat dan eens een tijdje achter het schot op zolder. Je kunt dit zo klein of groots aanpakken als je zelf wilt. Je kunt items bijvoorbeeld ook uitwisselen over verschillende verdiepingen of eens ruilen met een vriendin.

Vind deze Slow Living woonaccessoires online

Recent Posts
Translate