12 Hotel Chique woonaccessoires

Eetkamer met ovale zwarte eettafel en 6 velvet eetkamerstoelen aangevuld met Hotel Chique woonaccessoires.

Een hotel chique interieur geeft je dat gevoel van even weg zijn. Alsof je je waant in een luxe hotel; en dat dan elke dag weer. Daar kan iedereen wel aan wennen toch? Maar wat versta jij eigenlijk onder chic? Goud, glans, velvet en statement pieces zijn termen waar je wellicht aan denkt. Met de juiste Hotel Chique woonaccessoires maak je van jouw alledaagse interieur in een handomdraai een luxe ontspanplek vol rijke statement pieces.

Glazen woonaccessoires zijn Hotel Chique

En dan vooral woonaccessoires van gekleurd glas mogen niet ontbreken in jouw Hotel Chique interieur. Glas is op vele manieren toe te passen en combineert eenvoudig met andere materialen. Denk eens aan verlichting, vazen, kandelaars en tafels. De volgende glazen pareltjes maken jouw interieur poepie chic. V.l.n.r. windlichten Roma, organische spiegels Amber en vloerlamp Stellar. Deze artikelen online vinden? Onderaan de blog shop je alle artikelen.

2 Hotel Chique windlichten van gerookt glas op hoge poot.
Twee Hotel Chique spiegels met organische vorm, zonder lijst met amberkleurig glas. De spiegel hebben twee maten en hangen in een eetkamer.
Hotel Chique vloerlamp met zwarte ronde poot, slanke zwart metalen frame en 3 glazen lampenkappen van gerookt glas.

‘Size does matter in een hotel chic interieur. Minder items, maar wat je doet, doe je goed. Liever een grote statementvaas, dan een verzameling kleine vaasjes.’

Velvet en glanzende stoffen

Fluweel en velvet zien we veel voorbijkomen in een Hotel Chique interieur. Dat komt door de glans en de rijke uitstraling die deze stof heeft. Naast de luxe uitstraling is Velvet ook nog eens een hele slijtvaste stof en gaat de stof goed met huisdieren. Velvet heeft als het ware allemaal hele korte haartjes i.p.v. een weving waar huisdieren dan weer makkelijker in blijven haken met als gevolg haaltjes. Bij een Hotel Chique interieur wordt trouwens vaak gedacht aan donkere kleuren maar wist je dat je ook een prachtig Hotel Chique interieur kunt creëren met nude- en aardetinten?

top-view-modulaire-bank-hotel-chique

Geurkaarsen

Kaarsen in mooie kleuren en bijzondere vormen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit je interieur. Naast de fijne sfeer die je met kaarsen bereikt wanneer ze aan staan, zijn kaarsen tegenwoordig stijlitems op zich. En wil je nog een extra dimensie toevoegen aan je interieur? Ga dan eens voor geurkaarsen. De Artistic Moments geurkaarsen van By-Boo ruiken heerlijk naar zachte vanille tonen en hebben nog de looks ook. Ze zijn namelijk mondgeblazen en hebben daardoor een unieke gerookte swirl in het glas. De perfecte finishing touch voor een Hotel Chique interieur. En heb je de kaars opgebrand dan kun je het glas van de kaars hergebruiken als bijvoorbeeld windlicht met een stompkaars of waxinelicht erin.

Vind deze 12 Hotel Chique woonaccessoires online

Maak deze woonstijl compleet

Maak deze woonstijl compleet met de collecties van de andere Dutch Interieur merken Eleonora en Sevn. Alle meubels in deze woonstijl vind je in de Eleonora blog ‘Een Hotel Chique interieur creëer je zo’. En de Hotel Chique bank in deze blog is modulaire bank Tori van Sevn.

blog-hotel-chique-pinterest-by-boo
Recent Posts
Translate