by-boo-header

Boost jouw interieur met de najaarstrend Boutique Chique. De warme kleuren, chique materialen en zachte vormen voeren hier duidelijk de boventoon. Neem bijvoorbeeld de terra cotta basis van deze set, gecombineerd met de fluweel donkergroene gecapitonneerde bank. Dit zet de toon van deze boutique chique set, waarin jij volledig tot rust kunt komen.

Combineer rijke stoffen zoals fluweel, teddy en een hoge poling met elkaar. En wissel dit af met metaal, marmer en glas. Door meubels te kiezen met zachte vormen versterkt dit het geheel en creëer je een enorm rijk, chique en zacht interieur.

KLEURENSCHEMA

Warm, met een chique twist

Het kan niet anders dan dat je een warm gevoel krijgt als je deze woonkamer binnenstapt. Met een basis van donker terra cotta, warm je helemaal op. Denk naast terra cotta aan zwart, donkergroen, gebroken wit en bordeaux rood. Verbind je interieur met zwart metaal en wit warmer in bijvoorbeeld kaarsenstandaards, stoelpoten en verlichting voor een extra chique effect.

kleurenpallet-boutique-chique
by-boo393

MATERIALEN & VORMEN

moodboard

Zachte stoffen en rijke materialen

Door gebruik te maken van zachte stoffen geven we boutique chique ook een warm gevoel mee. Wat mede bepalend is voor de chique sfeer zijn de rijke stoffen. Denk hierbij aan fluweel, een hoog polig karpet en een volle teddy stof. Door het kiezen van deze rijke stoffen afgewisseld met harde materialen als metaal, glas en marmer krijg je een hele rijke mix aan materialen die verrassend goed bij elkaar staan. De donkergroene gecapitonneerde bank is wat betreft materiaal en afwerking wel echt de eyecatcher in deze set. De knopen in deze bank benadrukken echt dat boutique chique sfeer die we hier neerzetten.

Organisch
& zacht

Niets in deze set heeft harde vormen. Van de rechthoekige salontafels, tot het karpet. En van de stoelpoten tot en met de trolley. Alle hoekige vormen zijn rond en zacht afgewerkt. Kijk bijvoorbeeld naar de hoeken van de salontafel, de organische vormen van de spiegel of de rond afgewerkte bank. De zachte, aaibare stoffen worden geaccentueerd door de zachte vormen, die samen een knus en warm interieur creëren.

STYLING TIPS

#1

Kies voor verschillende zachte rijke stoffen, dit houdt het spannend. Voorkom dat je bijvoorbeeld alleen fluweel gebruikt, maar kies bijvoorbeeld ook voor teddy, nep bond of iets met een hoge poling.

#2

De Boutique Chique trend bied genoeg ruimte om er je eigen stempel op te drukken. Zo kun je gemakkelijk doseren met de kleuren om er een wat neutraler of juist nog meer uitgesproken geheel van te maken.

#3

Denk bij een vrij donkere set zoals deze goed na over verlichting. Wissel functionele verlichting zoals een leeslamp af met sfeerverlichting in jouw pronkkast. En vergeet daarbij natuurlijk de kaarsen niet.

Recent Posts